Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin *Säästöpankin asiakastyytyväisyystutkimus 2017

Tahdo pankilta enemmän. 85 % asiakkaistamme suosittelee meitä. Vaihda Säästöpankkiin jo tänään ja anna meidän vakuuttaa myös sinut. Pankin vaihtaminen on helppoa. Jätä yhteystietosi niin pääsemme alkuun. Me hoidamme kaikki pankin vaihtoon liittyvät asiat puolestasi.
Päivittäiset pankkipalvelut sekä säästö-, laina ja sijoitusratkaisut yhdestä paikasta.
Monipuoliset digitaaliset palvelut ml. verkkopankki, mobiilipankki, mobiili­tunnistus­sovellus sekä verkkoneuvottelu.
Henkilökohtaista palvelua kello 8–22 asiakaspalvelu­numerossamme 010 773 6777 sekä verkkosivuston chatissa.

Kiitos yhteydenotostasi

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Säästöpankki

Jätä yhteystietosi


Täytä kaikki pakolliset kentät. ×


Tahdo pankilta enemmän - syitä ihastua Säästöpankkiin

Henkilökohtainen palvelu kasvotusten tai verkossa. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua valitsemassasi kanavassa. Tahdoitpa sitten asioida verkon välityksellä tai tulla juttelemaan tutun pankkivirkailijan kanssa – meillä se onnistuu!

Kokonaisvaltainen talouden hallinta. Saat käyttöösi maksuttoman Finanssivahdin, joka tuo helpotusta päivittäiseen taloudenhallintaan. Palvelussa näet, minne rahat menevät ja samalla voi seurata oman talouden kehittymistä. Lisäksi käymme kanssasi läpi Oman Talouden Tuokion, jossa selvitämme taloutesi kokonaistilanteen. Jotta saavutat säästö- sekä sijoitustavoitteesi, teemme sinulle henkilökohtaisen suunnitelman.

Laaja konttoriverkosto. Meillä on yli 150 konttoria Suomessa, jonka ansiosta pääset nopeasti juttusille, kun esimerkiksi lainatarve iskee.

Suomen paras osakevarainhoitaja 2018. Arvostettu rahastotutkimusyhtiö Morningstar palkitsi Sp-Rahastoyhtiön Suomen parhaana osakevarainhoitajana 2018. Meiltä saat säästämisen ja sijoittamisen huipputuotteet sekä asiantuntevan ja luotettavan asiantuntijan, joka auttaa löytämään juuri sinulle sopivat ratkaisut.

Tahdon asialla. Tahdomme edistää asiakkaidemme ja heidän kotipaikkakuntiensa varastumista ja hyvinvointia. Tämän takia lahjoitamme joka vuosi osan voittovaroistaan paikallisille toimijoille ja yhteisöille. Lue lisää hyvistä teoista.